Inspiratie Trip

Een inspirerende reis binnen Nederland, langs diverse locaties, samen met een bus gevuld met gelijkgestemden. Ook wel het ''schoolreisje voor de bouw- en vastgoedwereld'' genoemd.

Wil je de wereld van duurzaamheid, circulaire economie en innovatie van dichtbij ervaren? Stap dan met ons op de bus tijdens onze Inspiratie Trip.

Tweemaal per jaar nemen we je mee op een opwindende reis naar verschillende steden in Nederland, waarbij we de nieuwste innovaties en baanbrekende projecten verkennen. Op deze trip gaan we bedrijven bezoeken die voorop lopen in innovatie. We stappen binnen bij inspirerende projecten die duurzaamheid en circulair denken in de praktijk brengen. Wat kun je verwachten:

Bedrijfsbezoeken: We brengen je naar vooruitstrevende bedrijven die innovatieve oplossingen hebben geïntegreerd in hun bedrijfsvoering. Je krijgt de kans om met experts te praten en te zien hoe deze oplossingen in de praktijk werken.

Projectverkenning: We nemen je mee naar projecten die een positieve impact hebben op het milieu en de samenleving. Deze projecten illustreren de kracht van duurzaamheid.

Innovatieve Oplossingen: Je maakt kans om kennis te maken met de nieuwste technologieën en innovatieve benaderingen die worden gebruikt om duurzaamheid en circulaire economie te bevorderen.

Inspiratie en Kennis: Naast het opdoen van kennis, zorgen onze Inspiratie Trips voor een flinke dosis inspiratie. Je keert terug met nieuwe ideeën, frisse perspectieven en de motivatie om positieve veranderingen te bewerkstelligen in jouw eigen omgeving.

Mis deze kans niet om je kennis en inzichten te vergroten terwijl je samen met gelijkgestemden een boeiende trip maakt door de wereld van innovatie en duurzaamheid!

Meer weten of zelf iets organiseren?

Contact