OVER HOLLAND CONTECH & PROPTECH

Verbinden van innovatieve Proptech bedrijven en corporate grownups.

Wij zorgen ervoor dat innovatieve PropTech bedrijven en corporate grownups met elkaar verbonden worden zodat zij gezamenlijk de sector vooruit kunnen helpen op het gebied van open innovatie, technologie en duurzaamheid. 

Gebouwen zijn verantwoordelijk voor bijna 40 procent van de totale CO2 uitstoot in Nederland.

De bouw- en vastgoedsector is hier verantwoordelijk voor. Innovatie, nieuwe technologieën en digitale transformatie zijn hard nodig om een beter gebouwde omgeving te realiseren. De koplopers uit de sector zijn hiervan op de hoogte en zijn in staat om nieuwe business hieruit te creëren. 

Behoren tot de koplopers van morgen?

Wil jij dat jouw organisatie behoort tot de koplopers van morgen? En wil jij tegelijkertijd je winstmarges vergroten en nieuwe omzet realiseren? Maak dan een afspraak met ons om samen te kijken naar wat Holland ConTech & PropTech voor jou en je organisatie kan betekenen. Al meer dan 200 bedrijven uit de vastgoedsector gingen je voor! 

Wat doet Holland ConTech & PropTech?

Evenementen

Door de organisatie van meer dan 120 jaarlijkse evenementen, biedt het ecoysteem van Holland ConTech & PropTech talloze mogelijkheden om de juiste partners te vinden om samen de sector te innoveren. Denk hierbij aan MatchMaking Meetups, Peergroup sessies, Incompany worskhops, Keynotes, en TechTrips naar innovatieve steden in het buitenland.

Beurzen

Holland ConTech & PropTech is aanwezig op alle belangrijke bouw- en vastgoedbeurzen om verbinding te faciliteren en kennissessies te organiseren. Zo is ons team aanwezig op de PROVADA, MIPIM, EXPO REAL, InfraTech en Building Holland.  Bekijk onze evenementen pagina om te zien waar we de eerstvolgende keer zijn!

Adviseur

Naast Matchmaker is Holland ConTech & PropTech adviseur van corporate organisaties die met technologie, innovatie, digitalisering en duurzaamheid aan de slag willen gaan. Wij helpen nieuwe business te realiseren door concreet aan de slag te gaan met vraagstukken vanuit organisaties. Tevens bieden wij een podium aan startups bij corporate organisaties.

Partner

Holland ConTech & PropTech is dé technologie partner van MIPIM, EXPO REAL, InfraTech en Building Holland. Daarnaast gaan we graag partnerschappen aan met partijen waarmee we gezamenlijk de bouw- en vastgoedsector verder kunnen helpen als het gaat om technologie, innovatie, digitalisering en duurzaamheid.

Wouter Truffino’s persoonlijke waarom.

De vastgoed sector is verantwoordelijk voor 40 procent van de totale CO2 emissies in Nederland. Dit is precies de reden waarom we er gezamenlijk voor moeten zorgen dat onze industrie slimmer, efficiënter en groener gaat werken.

Om deze reden heeft Wouter Truffino, die 15 jaar actief was in de ingenieurswereld, in de lente van 2015 Holland ConTech & PropTech opgericht. Hij werd geïnspireerd door Holland FinTech (een ecosysteem voor de financiële sector) dat eerder dat jaar de drie grote banken had verwelkomt als member. Op dat moment dacht Wouter bij zichzelf: “Corporate grownups helpen met succesvol innoveren en nieuwe business creëren door technologie te omarmen: dat moet ook in de conservatieve bouw- en vastgoedsector gebeuren!” Een paar dagen later was Holland ConTech & PropTech in het leven geroepen.

Inmiddels heeft Holland ConTech & PropTech meer dan 200 leden, organiseren we meer dan 120 evenementen per jaar en doen we dag in dag uit ons best voor een betere gebouwde omgeving!

Ontmoet het HCP team.

Wouter Truffino

Wouter Truffino

FOUNDER & CEO

Ramona Truffino

Ramona Truffino

Operations Officer

Lotte de Backer

Lotte de Backer

Event Manager

Iris van Hulten

Iris van Hulten

Assistent event manager

Heb je vragen?

Neem dan nu contact op.