Disruptive Technologies, Breeze Technologies, Physee, Haltian en Blockbax zijn de vijf best beoordeelde partijen van de Smart Sensor Challenge en mogen hun pitch live houden op de mainstage tijdens de online vastgoedbeurs ‘Real Estate Futureproof’.

Met 134 schriftelijke pitches, uit 17 verschillende landen is de zoektocht naar de meest innovatieve sensorpartijen tijdens de ‘Smart Sensor Challenge’ een groot succes. De 14 deelnemende leden van Holland ConTech & PropTech hebben alle inschrijvingen beoordeeld en zijn momenteel bezig met het organiseren van de vervolgstappen welke variëren van kennismaking met de inzenders tot interne kennissessies over specifieke onderwerpen en het organiseren van in- en externe samenwerkingen voor de ontwikkeling van een mogelijke pilot.

 

Inzendingen

De 134 inzendingen varieerden van sensoroplossingen (50%) tot platform/data (41%) en applicatie aanbieders (26%). Ruim 60% van de oplossingen zijn specifiek gericht op kantoren, terwijl de overige oplossingen ook toepasbaar zijn op woningen. Ongeveer de helft van de inzendingen zitten momenteel in de startup fase en ongeveer 30% in de expansie fase. Al met al een groot succes.

Winnende partijen

De grote winnaars van de Smart Sensor Challenge, Disruptive technologies, Breeze, Physee, Haltian en Blockbax, mogen tijdens de online vastgoedbeurs Real Estate Futureproof op donderdag 2 juli hun pitches live op de mainstage pitchen. Naast de grote winnaars, zijn ook de best beoordeelde pitches per categorie uitgenodigd voor een discussiepanel tijdens Real Estate Futureproof. Er worden 7 discussiepanels georganiseerd, gebaseerd op de 7 meest relevante thema’s van de challenge. Per thema zijn de 5 tot 7 beste pitches uitgenodigd voor een discussietafel, welke worden gefaciliteerd door Holland ConTech & PropTech. Ongeveer 45 bedrijven mogen aanschuiven om te praten over de volgende thema’s:

 

Tijdens de discussietafels wordt er actief gezocht naar oplossingen voor deze thema’s. Elke sessie duurt 25 minuten, waarvan de eerste sessies beginnen om 10:30. De laatste sessies starten om 14:30. Hieronder een overzicht van de planning en deelnemende bedrijven:

Energy Smart
1. Physee
2. Energetica
3. Luxs insights
4. Hero balancer
5. Mis7
6. Spectral

Healthy, happy living
1. Nobi
2. Akkerdeer
3. ThuisLink/ Weckbv
4. Area of People
5. Smart Rent
6. Wondrwall
7. Ammanu

Platform (Data/AI) 
1. swycs
2. BloCKBAX
3. SignalZ
4. Esri Nederland
5. Haltian
6. Loek
7. Darwin Solutions

Efficiënt use work space 
1. disruptive technologies
2. PointGrab
3. Pressac
4. Smart Eagle
5. Ingy
6. Spacewell
7. Ubiqisense

Predictive maintenance & facilities
1. Lift Guardian
2. Lift Insight
3. INSmart
4. VSensing
5. S1mone
6. UIB
7. Sensoneo
8. FireAway

Water management
1. Civity & Sensative strips
2. Shayp
3. Smartvatten
4. Ville Strandman
5. LeakLook

Healthy working 
1. Breeze Technologies
2. uRADMonitor
3. Sensgreen
4. Clairify
5. Healthy workers
6. DeNoize
7. R8 technologies
8. BOflora
9. CAD Company

Real Estate Futureproof (30 juni – 2 juli)


Van 30 juni tot en met 2 juli vindt de tweede grote online vastgoedbeurs Real Estate Futureproof plaats. Deelnemende bedrijven zijn, onder anderen, Rabobank, ING REF, Schiphol Real Estate, Amvest, EDGE Technologies, Cushman & Wakefield, MVGM, NSI, Blauwhoed, VORM, New Horizon, Ortec Finance, Esri Nederland, TBI Woonlab, Yardi, Liftinsight, Vastgoedjournaal, Urban Mining Collective, Zig Real Estate, Parkbee, TPEX, Anno-Now, Reddstone, Beelen Next en Crozzroads.

Daarnaast zijn de eerste sprekers vastgelegd. Yuri van Geest zal wederom een inspirerende keynote geven en na afloop krijgen acht CEO’s de mogelijkheid om hun nummer één vraag te stellen aan Yuri, die wereldwijd aan diverse boardrooms strategisch advies geeft.

Verder organiseert Real Esatate Futureproof ook een online networkborrel zal gaan organiseren. Hierover lopen gesprekken met een aantal partners hoe Real Estate Futureproof daar vorm aan kan gaan geven.

Voor meer informatie en aanmeldingen, klik op de knop hieronder:

Share This