Amsterdam, 6 november 2019

 

Spring Real Estate en Holland ConTech & PropTech zijn een partnerschap gestart. Afgelopen week hebben de managing partners van Spring Real Estate samen met Wouter Truffino, oprichter & CEO van Holland ConTech & PropTech, een samenwerkingscontract ondertekent op het hoofdkantoor van Spring Real Estate in Amsterdam.

Spring Real Estate is een landelijke vastgoed adviesorganisatie met een sterke transactiefocus. De organisatie bestaat nu 8 jaar en heeft zicht in recordtijd, met een team van hoog opgeleide mensen met commerciële en analytische vaardigheden, tot een top 10 vastgoedadviseur ontwikkeld. Spring onderscheidt zichzelf met research gedreven advies en het aangaan van lange termijn relaties. Dit doen zij door te investeren in een uitgebreide database met vastgoeddata en een toegewijd acquisitieteam. In aanvulling op de adviseurs beschikt Spring over een eigen sales-, research- en big data team. Ga voor informatie over Spring Real Estate naar www.springrealestate.com.

Wouter Truffino: ”Ik ben ontzettend blij dat Spring Real Estate is aangesloten bij ons netwerk. Het is mooi om te zien dat dit bedrijf de afgelopen jaren enorm gegroeid is en ontzettend veel onderneemt om zowel innovatiever als duurzamer te werken. Ik kijk uit naar de samenwerking met deze mooie partij de aankomende jaren!”.

 

Share This