NSI heeft de nieuwste versie van Proprli Project View 2.0 aangeschaft om hun technisch management te digitaliseren, waarmee meer dan 500,000 m2 vastgoed wordt toegevoegd aan Proprli’s platform. Alle vier de property managers van NSI; CBRE, Square Four, Bouwmeester en MVGM, managen voortaan hun offerteaanvragen en projecten op één centrale plek. Hierdoor zijn ouderwetse spreadsheets in Excel niet meer nodig en heeft NSI live inzicht in de voortgang van de budgetten.

‘Proprli geeft NSI het hoogste niveau van controle op de uitgaven van hun budgetten en levert tegelijkertijd efficiëntie voor technisch managers’, zegt Boudewijn Groot, co-founder van Proprli. ‘We zijn extreem enthousiast met het vertrouwen van zo’n grote speler in de Nederlandse markt.’

‘Na een succesvolle pilot met Proprli, zijn wij enthousiast om Project View 2.0 uit te rollen over onze portefeuille. Wij verwachten meer efficiëntie en controle over alle onderhoudsprojecten in de komende twee jaar.’ Aldus Jeroen Solleveld, Head Technical Asset Management bij NSI.

 

PROPRLI PROJECT VIEW 2.0
Met Proprli’s nieuwste versie van Project View hou je in één overzicht al je projecten bij, je vraagt gemakkelijk offertes op bij één of meerdere service providers, je managed al je biedingen en communicatie op één centrale plek en je start eenvoudig digitale goedkeuringsaanvragen.

 

GUNSTIG VOOR TECHNISCH MANAGERS
Technisch managers krijgen een gebruiksvriendelijke tool en overzicht van al hun projecten, waarbij ze gemakkelijk kunnen filteren op gebouw, project type, project fase en project status. Daarmee worden zij automatisch herrinerd aan projecten die nog moeten starten. Daarnaast kunnen ze ook gebruik maken van:

  • Snellere goedkeuringsaanvragen, opgezet in 4 eenvoudige stappen.
  • Meer controle over het biedingsproces, voor onderhoudsprojecten of contracten.
  • Alle communicatie met service providers is gecentraliseerd op de juiste plek.
  • Automatische rapporten, voor maandelijkse update meetings.

 

Share This