Vanaf heden kan Holland ConTech & PropTech haar leden nog beter van dienst zijn!

Na 4,5 jaar bezig te zijn geweest met het inspireren van de bouw- en vastgoedsector, worden wij steeds vaker gebeld met het verzoek om daadwerkelijk mee te denken over projecten of concrete vraagstukken.

Om deze reden hebben wij innovatiestrateeg Stephanie Duque aan ons team toegevoegd. Stephanie heeft 20 jaar ervaring in innovatie. Ze is gedreven om gezamenlijk maatschappelijke thema’s aan te pakken en te vertalen naar new business modellen voor de hele keten, zoals duurzaam en betaalbaar wonen en gezondere en betere werk- en leefomgevingen.

Stephanie is inmiddels al twee vastgoedontwikkelaars aan het ondersteunen, Re:born en een nader te benoemen ontwikkelaar. Re:born heeft ons ingeschakeld om de juiste tech-oplossingen voor hun nieuwe projecten te vinden en om samen een datastrategie op te stellen. De tweede ontwikkelaar gaan we ondersteunen met een interessante tender uitvraag, waarbij tech en innovatie een must zijn; precies onze expertise! Daarnaast zijn we gebeld door een infra-aannemer, die graag begeleid wil worden met het opzetten van een innovatieproces.

Wil je ook gebruik maken van ons netwerk of onze expertise op het vlak van tech en innovatie? We hebben de volgende new services aan ons programma toegevoegd:

 

1. Coalition of Willingness

 

Gezamenlijk industriebrede vraagstukken oppakken

 

Sta jij voor een uitdaging, waar je samen met leveranciers, klanten of zelfs concurrenten over na wilt denken en mee op zoek wenst te gaan naar een oplossing die voor de gehele keten waarde toevoegt? Schakel Holland ConTech & PropTech dan in! Door gebruik te maken van onze kanalen en netwerken nemen wij het tijdsintensieve scoutingsproces van je over. Vervolgens faciliteren wij het gehele traject. Naast het vinden van de geschikte partijen en het verschaffen van inzichten vanuit de markt (nationaal & internationaal), begeleiden wij de sessie(s) en helpen wij met de inspiratie voor het vinden van nieuwe oplossingen en het valideren van de nieuwe ideeën. Vervolgens kunnen wij ook de samenwerking tussen de verschillende (ConTech & PropTech) bedrijven begeleiden, zodat er met zekerheid een mooie oplossing komt. Door een diverse groep vanuit de hele keten op bepaalde vraagstukken te zetten kan een kwestie vanuit verschillende perspectieven worden belicht waardoor er meer impact kan worden gecreëerd.

 

2. Relevante Matchmaking

 

Ben je op zoek naar de nieuwste technologische oplossingen voor jouw specifieke uitdaging? Of zou je graag in contact willen komen met een organisatie, die je verder kan helpen met een nieuw product of dienst? Heb je behoefte aan een up-to-date (inter)nationale marktanalyse van de beste partijen op het gebied van jouw vraagstuk? Schakel ons dan in om de meest geschikte match voor jou vinden! We gaan zowel in ons eigen netwerk als daarbuiten zoeken, zowel nationaal als internationaal, totdat we een partij hebben gevonden, die aan al jouw voorwaarden voldoet. Binnen de opgegeven timing stellen wij een longlist voor je op en komen we al met verschillende ideeën afkomstig uit overal ter wereld, aangedragen door de gecontacteerde bedrijven. Hierna helpen wij jou bij het terugdringen van de longlist naar een shortlist, nodigen wij de geselecteerde partijen uit voor een ‘ronde tafel’, faciliteren wij de sessie(s) die gaan leiden tot de benodigde coalities en – als allerbelangrijkste – begeleiden wij ook de samenwerking ná de ronde tafel sessie. Zodat het project zeker een mooi resultaat oplevert.

 

3. Interne begeleiding en versnelling van innovatie

 

Besloten om in de lange termijn te investeren door te gaan innoveren? Wij kunnen je helpen! Samen met jou gaan we op zoek naar een new business model en naar de juiste interne processen om de innovatie tot een succes te laten komen. Ook kunnen we je helpen aan een tijdelijke new business manager, die intern het proces zal komen begeleiden en ondersteunen. Op deze manier gaan we ervoor zorgen dat er een goed innovatieteam komt, dat iedereen in je bedrijf op één lijn zit en dedicated is om de innovatie te laten slagen, dat je new business doelstellingen overeenkomen met je missie en dat de juiste KPI’s worden opgesteld om te meten of de innovatie succesvol verloopt.

 

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vooral (vrijblijvend) contact met ons op voor meer informatie via mail of bel ons kantoor op 0208965141!

Share This