Gister middag werden tijdens de MIPIM PropTech in New York de Global PropTech Awards 2019 uitgereikt door Aaron Block, Co-Founder en Managing Partner van MetaProp.vc. Holland ConTech & PropTech won de award in de categorie ‘Top Association’.

De Global PropTech Awards erkennen individuen, technologieën en organisaties die er alles aan doen om een positieve impact te hebben op ‘next-generation PropTech’. Andere genomineerden in de categorie ‘Top Association’ waren de Real Estate Board of New York, UK PropTech Association, PropTech Colombia en Women in PropTech. Na de RICS in 2017 en CoreNet Global in 2018 was het in 2019 de beurt aan Holland ConTech & PropTech om de prijs in ontvangst te nemen.

Wouter Truffino, Oprichter en CEO van Holland ConTech & PropTech: “Ik ben super trots op deze award! We zijn met Holland ConTech & PropTech al 4.5 jaar keihard aan het werk om de bouw- en vastgoedsector innovatiever en duurzamer te maken. Ik ben dan ook super blij dat we nu deze internationale waardering krijgen.”

 

Van links naar rechts:

Aaron Block – Co-Founder & MP – MetaProp.vc

Emily Verklin – Director – MetaProp.vc

Jonathan Wasserstrum – CEO & Co-Founder – SquareFoot (Top Executive)

Brad Greiwe – Co-Founder & Managing Partner – Fifth Wall (Top Investor)

Wouter Truffino – Founder & CEO – Holland ConTech & PropTech (Top Association)

Reonomy  (Top Innovator)

Branch Technology (Top Technology)

Chase Garbarino – CEO – HqO (Top Founder)

Julia Arlt – Global Digital Real Estate Leader – PwC

Share This