Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus in Nederland en de maatregelen die gisteren zijn aangekondigd door de Nederlandse overheid en het RIVM, heeft Holland ConTech & PropTech besloten alle fysieke evenementen voorlopig af te lassen en zich de komende tijd te richten op online evenementen.

Dit betekent dat vanaf nu, de Peergroup Meetings online zullen plaatsvinden, wij elke week een gratis online kennisdelingssessie in samenwerking met leden zullen organiseren, frequenter waardevolle podcast interviews met leden live zullen uitzenden op LinkedIn en de organisatie en promotie rondom onze grotere evenementen zoals de MatchMaking Meetups (100 – 300 personen) en TechTrips (10 – 100 personen) voorlopig uit stellen.

Op woensdag 25 maart tussen 10 en 11 uur ’s ochtends organiseren we de eerste gratis online webinar over Smart Buildings. Aanmelden kan via DEZE LINK. Interesse om samen met Holland ConTech & PropTech een van de toekomstige online webinars te organiseren? Laat het ons dan weten via info@contechproptech.nl.

Meer informatie over het coronavirus en de genomen maatregelen is te vinden op te website van de Rijksoverheid.

Share This