De Zuidas is een van de belangrijkste business districten van Europa. Als startup of scaleup die zich bezig houdt met kantoor innovaties is dit dan ook dé plek om je product of service aan de man te brengen. Het is echter extreem lastig en duur om er kantoorruimte te vinden, tot nu! Ditt Officemakers en NDI ICT Solutions nodigen bedrijven die zich bezig houden met het innoveren van kantoren namelijk uit om hun product gratis te showcasen in hun gezamenlijke kantoor in het WTC op de Zuidas.

Waar zijn ze naar op zoek?

Wat zoekt het ultieme kantoor voor de Zuidas? Volgens Ditt oprichter Matthijs Kaak kan dit van alles zijn: “Het hoeft niet perse iets technologisch te zijn. Een goede nieuwe stoel is net zo belangrijk. Maar we willen ook graag onze horizon verbreden. Bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, veiligheid, eten, en ontspanmogelijkheden tijdens werkuren.” “We zijn altijd op zoek naar inspiratie en nodigen bedrijven dan ook vooral uit om hun ideeën bij ons te pitchen.” Chris van Hattum, NDI’s General Manager: “We kunnen inderdaad al een hoop als het gaat om slimme kantoren, maar er zijn ook veel gebieden waar we niet perse gespecialiseerd in zijn. In plaats van het wiel zelf proberen uit te vinden, komen we liever in contact met toekomstige partners voor zulke zaken.”

Wat moet je doen?

Wanneer Ditt en NDI onder de indruk zijn van een of meerdere producten, willen ze de startup of scaleup achter het product de kans geven om hun kantoor voor enkele maanden te gebruiken als plek om potentiële klanten te ontvangen en hun innovaties te showcasen.

Denk je na het lezen van dit bericht dat jouw bedrijf hét product heeft om de werkplek van vandaag te veranderen in de werkplek van de toekomst? Ga dan deze challenge aan en misschien kun jij je product binnenkort wel showcasen in hun Office Experience Centre dat de deuren opent op 24 januari 2020 op de Strawinskylaan 1. Mail ons (info@contechproptech.nl) of upload je pitch via www.contechproptech.nl/challenges.

Achtergrond Ditt en NDI

Ditt Officemakers, het voormalige SKEPP design + build, bouwt iedere dag aan inspirerende kantoorruimtes. In heel Nederland hebben zij kantoren voorzien van hun Scandinavische ontwerp, efficiënt gebruik van ruimte en slimme toepassing van nieuwe technologie die bijdragen aan de moderne manier van werken. NDI ICT Solutions levert ICT-diensten vanuit vier vestigingen aan 800 zakelijke klanten in de Randstad. Zo leveren zij o.a. telefonie, internet, remote office en ook complexere zaken als IT-beheer of softwareontwikkeling op maat.

Bekijk meer over SKEPP >>>

Share This