RE:BORN REAL ESTATE is een vastgoedontwikkelaar & investeerder met een duidelijke visie om circulaire, gezonde en slimme gebouwen te ontwikkelen. Voor 2 nieuwe projecten (een zorgcomplex en een short stay-/expat appartementencomplex) is RE:BORN op zoek naar state-of-the-art technologische toepassingen. Denk hierbij aan energieopweksystemen, slimme liften, sensoring inclusief relevante toepassingen voor de doelgroepen, drone landingsplaatsen en geprinte 3D-elementen voor een uniek design. Het doel is om samen met de technologische partijen die deze kunnen leveren te gaan innoveren. Eerst door klein te beginnen maar wel met het doel om grote impact en zichtbaarheid te creëren. RE:BORN heeft Holland ConTech & PropTech (HCP) gevraagd om ze hierbij te helpen.

 

Verloop van de samenwerking

 

1. Als eerste vond er een challenge sessie plaats tussen HCP en RE:BORN waarbij RE:BORN grondig is ondervraagd over wat ze precies zoeken. Op deze manier kon de zoekvraag nauwkeuriger worden geformuleerd.

2. Vervolgens heeft HCP het tijdsintensieve scoutingsproces op zich genomen en de challenge uitgezet binnen en buiten haar eigen netwerk, zowel nationaal als internationaal. In totaal hebben 47 relevante partijen zich aangemeld.

3. Hierna is tijdens een 2 uur durende meeting tussen HCP en RE:BORN de longlist naar een shortlist teruggebracht. In het geval van RE:BORN zijn er van de 47 partijen, 7 direct gecontacteerd en 10 uitgenodigd om te komen pitchen.

4. Donderdag 17 oktober j.l. heeft de pitch sessie plaatsgevonden op het kantoor van RE:BORN. Iedere partij kreeg 5 minuten de tijd om hun verhaal te presenteren en 10 minuten voor een discussie. De sessie duurde ca. 3 uur en was zeer energiek en waardevol!

5. RE:BORN is erg enthousiast over de partijen en hun mogelijkheden en zal met meerdere bedrijven aan de slag gaan om hun projecten slimmer, duurzamer en innovatiever te maken.

6. De samenwerkingen en innovatietrajecten die hieruit ontstaan kunnen door HCP worden begeleid.

 

Saman Mohammadi, Founder & Director van RE:BORN: “Omdat we zelf ook klein begonnen zijn vinden wij niets mooier dan start-en scaleups een kans geven. Tijdens onze RE:THINK day over onze lopende projecten ontvingen we 11 veelbelovende ondernemers die geselecteerd zijn uit een lijst van 47 kandidaten door Holland ConTech & PropTech. Het was een waardevolle en inspirerende sessie waarin we technologieën en ideeën hebben gezien die we direct kunnen implementeren. Dank Wouter Truffino en Stephanie Duque voor het organiseren!” 

 

 

Waarom persoonlijke Matchmaking met Holland ConTech & PropTech?

 

  • Wij challengen wat je zoekt, zodat je gedwongen wordt om beter na te denken. Op deze manier kunnen wij je zoekvraag preciezer formuleren en zijn we nog beter in staat om de juiste match voor je te vinden;
  • In ca. 3 weken ontvang je relevante voorstellen van vernieuwende partijen met nieuwe (technologische) producten e/o diensten;
  • De Matchmaking is passend op jouw strategie;
  • De Pitch sessie kun je gebruiken om met jouw eigen team geïnspireerd te worden en direct beslissingen te nemen over het inzetten van de juiste innovatie in jouw bedrijf.
  • De persoonlijke aanpak verhoogt de kans op een succesvolle samenwerking met de nieuwe (tech)bedrijven);
  • We kunnen tevens ingeschakeld worden om de samenwerking en innovatietrajecten te begeleiden. HCP overziet en begeleid dan het tekenen van de (pilot) overeenkomst, de validatie van de nieuwe techniek en het proces tot aan de implementatie aan toe. Op deze manier bereik je met zekerheid het beoogde resultaat! Dit is tevens de belangrijkste stap, aangezien het hier in de praktijk vaak misgaat.

 

“Gaaf om voor de CEO’s van RE:BORN te pitchen! Goede vragen, voor beide partijen een efficiënte sessie, lekker to-the point, houden wij van.”  Stefan Kloosterboer, Co-Owner en CCO Hero Balancer

 

“Het Pitch event georganiseerd door Holland ConTech & PropTech voor RE:BORN was wat ons betreft erg efficient, goed georganiseerd en succesvol! We zitten direct bij een relevant opdrachtgever aan tafel met een concreet project (en budget). Binnen een week na het event zaten al met gedetaileerde tekeningen om de tafel voor een concreet project.” Bastiaan de Groot, Co-Founder en CEO Ingy

 

“In het zoeken naar strategische partners werden wij uitgenodigd door RE:BORN om een korte pitch te geven over Energetika. In deze energieke manier van pitchen, 15 minuten elk, moet je snel tot de essentie van je unieke propositie komen. Iets waar RE:BORN je duidelijk de ruimte voor geeft. Wat ons opvalt in de aanpak van RE:BORN is dat zij op unieke wijze ‘cross-borders’ durven denken, samen optrekken om aan de verduurzaming van de gebouwde wereld te werken, door de beschikbare technieken te combineren en naast elkaar te optimaliseren.” Bram Loose, Associate Partner of Energetika 

 

Wil je in contact worden gebracht met partijen die jou kunnen helpen met hun tech-oplossingen? Of ben je op zoek naar de juiste partners om mee te innoveren? Neem dan vooral (vrijblijvend) contact op via de mail of bel ons op 0208965141 voor meer informatie!

Share This