Het meest energieke en grootste ecosysteem van koplopers uit de bouw, vastgoed- en infrasector uit Europa.

Holland ConTech & PropTech ondersteunt organisaties die met technologie, open innovatie en digitale transformatie koploper zijn of willen zijn, zodat er meer winst en nieuwe omzet wordt gecreëerd voor een toekomst vaste business.

Wij matchen je met jouw wish list van klanten! Dat doen we 24 uur per dag. Daarnaast organiseren wij 4 tot 6 keer per jaar een Matchmaking Meetup. Tijdens deze korte en energieke bijeenkomsten (15:00-18:00) geven wij het podium aan 5 start-ups of scale-ups. Speciaal voor onze leden organiseren wij een ledenbijeenkomst voorafgaan aan deze Meetups (13:30-15:00).

Je krijgt ook zichtbaarheid via onze website met een interview (geschreven en eventueel met video of podcast). Je word zichtbaar via onze social media kanalen. Je kan een Peer Group sessie hosten (elke maandag van 10:00-12:00 en 13:00-15:00), waarbij maximaal 10 leden bij aanwezig zijn. Wij zijn partner van alle belangrijke (inter)nationale beurzen en hebben hiervoor vrijwel altijd een aanbieding.

Speciaal voor start-ups & scale-ups organiseren wij Mastermind sessies (om de twee weken op vrijdag van 10:00-12:00), waarbij wij je helpen met allerlei vraagstukken waar outstanding ondernemers zich mee onderscheiden van ‘goede’ ondernemers.

Voor corporate organidsaties organiseren wij boardroom meetings en innovatie sessies of dagen. En wij matchen je het hele jaar door met wie jij maar wilt, we stellen ons hele netwerk voor je open. Ten slotte organiseren wij vier keer per jaar een innovators bijeenkomst. Tijdens deze sessies wordt kennis met elkaar gedeeld over hoe succesvol te innoveren.

Wouter Truffino

“Wouter is opgenomen in dé Top 10 Influencers of the World in PropTech, is tevens één van de 50 Toekomstmakers van Nederland (StartupDelta) en is in 2018 benoemd als HighPotential door PropertyNL.”

Wouter Truffino
CEO en founder
Hans Dijkstra

“Vastgoed moet duurzamer, slimmer en innovatiever. En daar liggen kansen genoeg. Ik help daarom door inhoudelijk invulling te geven aan het "hoe" van innovatie voor onze leden. Dat doe ik door korte workshops en het creëren van echte connecties tussen vraag en aanbod.”

Hans Dijkstra
Innovation Specialist

Waarom Holland ConTech & PropTech?