Meld je nu aan voor een van onze events of meet-ups en vergoot je kennis en netwerk!

Matchmaking Meetup Cybersecurity gehost door KPMG

12/07/2018

Thema: CYBERSECURITY

Op 12 juli 2018 vindt de Matchmaking Meetup plaats gehost door KPMG met als keynote speaker misdaadverslaggever John van den Heuvel. Ontmoet verschillende startups, andere innovators en maak kennis met nieuwe relevante innovaties. Deze matchmaking meetup vindt plaats bij KPMG op de Laan van Langerhuize 1 te Amstelveen.

LET OP deze keer niet 250+ deelnemers mogelijk maar slechts 140. Dus meld je tijdig aan (onder aan deze pagina) om zeker te zijn van deelname.

PE-Punten
Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos (let op de no-show) en levert jou 2 PE-punten op! KPMG draagt zorgt voor de PE-punten.

Geluk en Succes
Tijdens de ledenbijeenkomst hebben wij deze keer een hele gave en inspirerende spreker. Vanuit onze leden horen wij meer en meer dat het gaat over cultuur, mindset en het creëren van een wendbare organisatie. Dus veel meer over de medewerkers centraal stellen. Medewerkers die gelukkig en succesvol zijn dragen bij aan het succes van een (wendbare) organisatie. Maar waar haal jij jouw succes en geluk vandaan?

Thijs Lindhout van de 100% Inspiratie Podcast 

Thijs gaat op zoek naar het geheim achter geluk & succes. Dit doet hij met een gezonde dosis energie en humor. Wat maakt nu dat sommige mensen de top bereiken in het leven? Hoe kun je je droom realiseren? Hoe kun je succesvol worden door te doen wat je leuk vindt? Thijs interviewt bekende mensen en ontdekt het verhaal achter hun geluk & succes. Een must voor iedereen die meer uit het leven wil halen! Leef intens!
Hij heeft inmiddels z'n 100 deelnemers achter zijn microfoon gehad en daar enorm veel waardevolle lessen uit gehaald. Wil jij deze lessen leren van Thijs?

KPMG Cybersecurity
Cyber risico’s zijn steeds nadrukkelijker aanwezig en dienen daarom mee genomen te worden in het risico management proces van de onderneming. Aangezien het beheersen van deze risico’s vaak efficiënter en effectiever is als je samenwerkt, willen wij dit graag faciliteren. KPMG heeft een paper geschreven met de titel Smart Building Security. Je kunt de paper hier downloaden klik hier. In deze paper benoemt KPMG eerst zullen we de meest gemaakte denkfouten benoemen. Om daarna de aandachtspunten voor smart building security te delen.

John van den Heuvel zal de deelnemers een kijkje geven in de wereld van cyber crime. Wie zijn deze cyber criminelen en hoe verdienen ze hun geld. Verder zal Mark Poen laten zien hoe cyber security onderdeel is van regulier risk management en het bieden van handelingsperspectief voor cyber risico’s.

Tijdens deze Matchmaking Meetup Cybersecurity is KPMG onze host.

PROGRAMMA:

13:30 - 15:00 LEDENBIJEENKOMST (alleen voor leden van Holland ConTech & PropTech) Spreker is Thijs Lindhout over Geluk & Succes -> https://thijslindhout.nl

15:00 - 15:45  Matchmakingborrel met hapje & drankje

15:45 - 15:55  Welkomstwoord door Sander Grunewald (Head of KPMG Real Estate & Construction Advisory)

15:55 - 16:05  Wouter Truffino over ConTech & PropTech ontwikkelingen

16:05 - 16:20 2 energieke startup pitches

16:20 - 16:40  Keynote van Mark Poen (KPMG Cyber)

16:40 - 16:50  Energizer door Wouter Truffino

16:50 - 17:20  Keynote van John van den Heuvel (Misdaadverslaggever)

17:20 - 17:35  2 energieke startup pitches  

17:35 - 17:45  Wrap up met een twist

17:45 - 18:30  Netwerkborrel

Ontmoet vele Startups

Omarm nieuwe technologie om je business te vernieuwen en veiliger te maken, ontdek welke nieuwe technologie voor jou relevant is. Samenwerking met startups zorgt voor nieuwe energie en dynamiek in jouw organisatie.

Al ruim 400 Nederlandse startups hebben we geïdentificeerd die relevant zijn voor de bouw-, vastgoed- en infrasector. En elke dag komen er nieuwe bij. Welke technologie is voor jou interessant? Welke pas je al toe? Waarmee kun je het verschil gaan maken of jouw business model vernieuwen?

Tijdens onze Matchmaking Meetups maak je altijd kennis met verschillende startups en nieuwe innovaties. Ontmoet de founders en andere innovators en laat je inspireren tijdens deze meeting.

Ontmoet andere Innovators 

Leg nieuwe verbindingen, ga nieuwe samenwerkingen aan. Dat kan door nieuwe business te generen met partners in nieuwe technologieën zoals: Virtual / Augmented / Mixed Reality, Drones, Robotica, Slimme Sensoren, Artificial Intelligence, Nieuwe Materialen, Big Data, Slimme software, Blockchain, Smart Energy, Smart Buildings en Sociale Innovatie.

Wanneer je zonder opgave van reden niet aanwezig bent op de bijeenkomst waarvoor je hebt aangemeld, is Holland ConTech & PropTech helaas genoodzaakt je een no-show declaratie te sturen in verband met de kosten die wij gemaakt hebben voor je reservering. De kosten die wij in rekening brengen zijn €95,00 excl. BTW. Je kunt kosteloos annuleren tot 48 uur voorafgaand aan het event.

Scores van onze laatste events:

Cushman & Wakefield (29 maart jl.) 8,5

BPD (28 november 2017) 8,7

ING (28 september 2017) 8,5

Referenties:

Daan van der Vorm (VORM): “Ik vond het een geweldig leuke middag. Er was vanmiddag veel nieuwe energie en een paar hele leuke nieuwe dingen. Dus ik heb echt genoten. Super middag. Ik sluit aan bij jullie platform.”

Peter Lammertink (Heembouw): “De organisatie van de Matchmaking Meetup was niet alleen heel leuk om te doen, het heeft ons ontzettend veel opgeleverd! Mijn hele organisatie werd ineens gemotiveerd en betrokken bij innovatie en nieuwe technologie. Na het event vertelden onze medewerkers ook hoe trots ze zich voelden om gastheer te zijn van zo'n club innovators.”

Henk Homberg (ERA Contour): “Mijn verwachtingen zijn overtroffen. Ik weet wat jullie doen met startups. Ik ben heel erg voor innovatie. Maar wat ik vanmiddag heb gezien en de tempo waarin het gebeurt, ik ben er van onder de indruk. Fantastisch, moeten jullie blijven doen.”

Matchmaking Meetup Cybersecurity gehost door KPMG

Deze bedrijven waren

Aanwezig

ACS - Connected Buildings
AJRED BV
Amber
AREA Occupier Solutions
AREA Occupier Solutions
Area of People
Area of People
BDO Accountants
BetonBallon
Biz-Base
Blauwhoed
Booking2work.com / Parkpnp.com
Bouw & Infra Park BV
Bouw-Mobiel B.V.
Bouwinvest
Bouwinvest
Bouwinvest Real Estate Investors
Bouwlogistiek Nederland BV
Bruil
Buddies Real Estate B.V.
BuKa
CBRE
CGI
CGI
Concept Innovation B.V.
Crozzroads BV
Crozzroads BV
Cushman & Wakefield
Cushman & Wakefield
Cushman & Wakefield
Cushman & Wakefield
Cushman & Wakefield
CYCO
De Gouden Ananas
Dell Technologies
Deloitte real estate
Delotte
Djinny logistiek bv
DROOMS
EDGE Technolgies
Energetika
EY
Facilicom Solutions
FIMBLE
FIMBLE
FixPlan
Focus Feedback
frank.donkers@hotmail.com
Gamechanger
Gamechanger
Gamechanger
Gemba
Ger de Kok Consulting BV
GP Groot
Greengenius
Hafkamp Makelaardij O.G.
Heembouw
Heembouw
HEYDAY Facility Management
HEYDAY Facility Management
Heyday Facility Management
Holland ConTech & PropTech
Holland ConTech & PropTech
Holland ConTech & PropTech
Ionair
ionair benelux
JLT Netherlands B.V.
Jongens van Techniek B.V.
Jumba
K & R Consultants
KATE Innovations
Koers Groep
KPMG
KPMG
KPMG
KPMG
LegalThings
LegalThings
Leiderschap is Core Business
Letink Design
Lomans
Lomans
ManEngenius
MM Guide
Mobypark
Mourik Infra B.V.
Newomij B.V.
Newomij B.V.
NSI
Officelynq B.V.
OSRE
OSRE
Priva BV
Propertize
Property Management
Rabobank
Real Consulting
Rijksvastgoedbedrijf
RISKID
Royal Boon Edam International B.V.
Savills
Savills
Savills
SBR Banken
Scholtens Groep
Simaxx
SKEPP
SKEPP
sTN
Strukton
Syntrus Achmea Real Estate & Finance
Syntrus Achmea Real Estate And Finance
Technisch Totaal Beheer Plus
TNO
uHoo
Van Gelder Groep
Van Gelder Groep
Veneficus
Vesteda
Volker Wessels
VolkerWessel Telecom
VolkerWessels / VolkerRail
VORM
Welbo
Witteveen+Bos
Xando
Xando
Xurux B.V.