Meld je nu aan voor een van onze events of meet-ups en vergoot je kennis en netwerk!

Matchmaking Meetup gehost door TNO (Exoskelet + Energie opslag)

07/02/2019

Thema: EXOSKELET + ENERGIE OPSLAG

Deze meetup wordt gehost door TNO. Als keynote speker komt .... van Knauf spreken over het toepassen van het exoskelet in de bouw. De datum van deze Matchmaking Meetup is op 7 februari 2019.

Ontmoet vele Startups

Omarm nieuwe technologie om je business te vernieuwen, ontdek welke nieuwe technologie voor jou relevant is. Samenwerking met startups zorgt voor nieuwe energie en dynamiek in jouw organisatie.

Al ruim 400 Nederlandse startups hebben we geïdentificeerd die relevant zijn voor de bouw-, vastgoed- en infrasector. En elke dag komen er nieuwe bij. Welke technologie is voor jou interessant? Welke pas je al toe? Waarmee kun je het verschil gaan maken of jouw business model vernieuwen?

Tijdens onze Matchmaking Meetups maak je altijd kennis met verschillende startups en nieuwe innovaties. Ontmoet de founders en andere innovators en laat je inspireren tijdens deze meeting.

Ontmoet andere Innovators 

Leg nieuwe verbindingen, ga nieuwe samenwerkingen aan. Dat kan door nieuwe business te generen met partners in nieuwe technologieën zoals: Virtual / Augmented / Mixed Reality, Drones, Robotica, Slimme Sensoren, Artificial Intelligence, Nieuwe Materialen, Big Data, Slimme software, Blockchain, Smart Energy, Smart Buildings en Sociale Innovatie.

TNO

Tijdens deze Matchmaking Meetup is TNO onze host.

PROGRAMMA:

13:30 - 15:00 LEDENBIJEENKOMST (alleen voor leden van Holland ConTech & PropTech)

15:00 - 15:45  Matchmakingborrel met hapje & drankje

15:45 - 15:55  Welkomstwoord door Andrew Koster (TNO)

15:55 - 16:05  Wouter Truffino over ConTech & PropTech ontwikkelingen

16:05 - 16:20 2 energieke startup pitches

16:20 - 16:40  Keynote van ... (TNO - energie opslag)

16:40 - 16:50  Energizer door Wouter Truffino

16:50 - 17:20  Keynote van ... (Knauf - exoskelet)

17:20 - 17:35  2 energieke startup pitches  

17:35 - 17:45  Wrap up met een twist

17:45 - 18:30  Netwerkborrel

Wanneer je zonder opgave van reden niet aanwezig bent op de bijeenkomst waarvoor je hebt aangemeld, is Holland ConTech & PropTech helaas genoodzaakt je een no-show declaratie te sturen in verband met de kosten die wij gemaakt hebben voor je reservering. De kosten die wij in rekening brengen zijn €95,00 excl. BTW. Je kunt kosteloos annuleren tot 48 uur voorafgaand aan het event.

Referenties:

Scores van onze laatste events:

Cushman & Wakefield (29 maart jl.) 8,5

BPD (28-11-2017) 8,7

ING (28-09-2017) 8,5

Daan van der Vorm (VORM): “Ik vond het een geweldig leuke middag. Er was vanmiddag veel nieuwe energie en een paar hele leuke nieuwe dingen. Dus ik heb echt genoten. Super middag. Ik sluit aan bij jullie platform.”

Peter Lammertink (Heembouw): “De organisatie van de Matchmaking Meetup was niet alleen heel leuk om te doen, het heeft ons ontzettend veel opgeleverd! Mijn hele organisatie werd ineens gemotiveerd en betrokken bij innovatie en nieuwe technologie. Na het event vertelden onze medewerkers ook hoe trots ze zich voelden om gastheer te zijn van zo'n club innovators.”

Henk Homberg (ERA Contour): “Mijn verwachtingen zijn overtroffen. Ik weet wat jullie doen met startups. Ik ben heel erg voor innovatie. Maar wat ik vanmiddag heb gezien en de tempo waarin het gebeurt, ik ben er van onder de indruk. Fantastisch, moeten jullie blijven doen.”

Matchmaking Meetup gehost door TNO (Exoskelet + Energie opslag)

Deze bedrijven zijn al

Aanwezig

Wees de eerste die zich aanmeldt!