Meld je nu aan voor een van onze events of meet-ups en vergoot je kennis en netwerk!

Connect & Construct gehost door Autodesk

13/09/2018

Connect & Construct is het eendaagse congres (9:00-19:00) waarbij je in de ochtend geïnspireerd wordt door sprekers van over de gehele wereld. In de middag nemen de koplopers uit de bouw- en vastgoed van Nederland aangevuld met start-up & scale-ups het podium over. Het event vindt plaats in het EYE filmmuseum in Amsterdam op
13 september
.

Dit is het grootste ConTech & PropTech event van het jaar in Nederland!

Reserveer nu uw ticket voor dit unieke evenement. Tijdens Connect & Construct leert u hoe bedrijven informatie en mensen met elkaar verbinden, de productiviteit verhogen van medewerkers, technologie daadwerkelijk toepassen en de digitale basis leggen om nieuwe zakelijke kansen te creëren.

Technologie is klaar om een meer winstgevende, veerkrachtige en wendbare bouw- en vastgoedmarkt te realiseren. Daar bovenop komt de mogelijkheid om een beter en gezonde gebouwde omgeving te leveren.

We zijn er erg trots op dat we onze eerste keynote spreker kunnen aankondigen:
Morten Stilling van Spot Solutions. Morten heeft een technische achtergrond (ingenieurs- en doctoraatsdiploma's) aangevuld met een brede bedrijfservaring (o.a. managementadvies bij McKinsey & Company) en werkte als CTO bij Oersted. Hij heeft de Oersted getransformeerd van 100% fossiele brandstof organisatie naar een 100% duurzame energieleverancier. Zijn bijzondere aandacht gaat uit naar digitalisering en cybersecurity. Morton deelt zijn kennis en ervaring met u tijdens dit evenement.

Onze tweede keynote spreker is Sarah Hodges, Sr Director, Construction Business Strategy bij Autodesk. Sarah neemt u mee op reis naar de toekomst van de bouwsector volgens Autodesk. Welke veranderingen en kansen staan ons te wachten? Hoe ondersteunt Autodesk de sector om nieuwe kansen te verzilveren?

Binnenkort maken wij meer sprekers bekend. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus zorg ervoor dat u zich zo snel mogelijk registreert om zeker te zijn van een toegangsbewijs.

AANMELDEN KAN VIA DE WEBSITE VAN AUTODESK -> 

http://gems.autodesk.com/d/mgq882?RefID=Contech

Connect & Construct gehost door Autodesk