Nationale Staalbouwdag 2020

Online (Hopin)

Voor de Staalbouwvereniging organiseren wij de Nationale Staalbouwdag 2020 online. De Staalbouwdag is het event voor netwerken, zaken doen, kennis vergaren en kennis delen over de toepassing van staal in de bouw. Vaste componenten van het programma zijn de expo en het plenaire programma met lezingen, discussie en de uitreiking van de studentenSTAALprijs en de […]

PropTech Founders Meetup

Online (Teams)

PropTech Founders Meeting Deze meeting is speciaal voor founders van startups en scaleups. Elke keer delen een aantal founders een vraagstuk waarvan ze wakker liggen. Hierdoor groeien we allemaal, en leren we van elkaar nog beter te ondernemen. Ben jij erbij?

Hackathon Wageningen Universiteit

Wageningen Universiteit

Voor Wageningen Universiteit organiseren wij hun jaarlijkse hackathon online. >>> Registreren voor dit evenement is niet mogelijk.

Peer Group Meeting # 0113 GatePMS

Online (Teams)

Een aantal keer per jaar organiseren we Peer Group meeting voor en door leden uit ons HCP netwerk. Deze keer nodigt GatePMS je uit om deel te nemen. >>> Registratie alleen mogelijk voor leden.

Algemene vergadering van Aandeelhouders

Online (Teams)

Voor Witteveen & Bos organiseren wij hun Vergadering van Aandeelhouders online. >> Registratie niet mogelijk voor dit evenement.