Hier vind je alle blogs op gebied van vastgoed en onze inspiratiesessies

Vier Nederlandse start-ups beleven succesvolle MIPIM

Dit jaar selecteerde Holland ConTech & PropTech voor Holland Metropole een aantal Nederlandse start-ups. Vanuit een longlist werden Chainels, Octo, Office App en ParkBee gevraagd om mee te gaan naar Cannes.

Naast de vele gesprekken werden er ook deals gesloten. Gelukkig konden wij ook zorgen voor een aantal verbinding en voor een enkeling op het allerlaatste moment toegang tot de drukbezochte boat party van MetaProp NYC.

Sander Verseput was samen met een van zijn collega’s van Chainels Christian Kimmel aanwezig in Cannes. Sander over de afgelopen MIPIM: “Deelname aan de MIPIM heeft ons interessante contacten opgeleverd om ons bedrijf internationaal verder uit te breiden. Goed om te zien dat er ieder jaar meer interesse komt voor PropTech. De stand van Holland Metropole bood ons extra zichtbaarheid en een top plek aan de boulevard om af te spreken met leads.”

“MIPIM was een waardevol evenement op een fantastische locatie! We hebben kennis gemaakt met internationale collega startups voor samenwerking en vastgoed partijen gesproken die direct geïnteresseerd waren in het afnemen van de diensten van OCTO. Holland Metropole & Wouter Truffino bedankt voor de uitnodiging en de plek op jullie mooie stand. Volgend jaar zijn we er graag weer bij!” aldus Dirk Huibers Cofounder en Lead business strategy bij OCTO.

Namens Office App waren Thomas Zwart en Iain Thompson aanwezig. Iain over MIPIM in Cannes: “De MIPIM is de perfecte plek om onze huidige en potentiële internationale klanten direct te spreken. Dit jaar kreeg PropTech een nog prominentere plek en dat was duidelijk te merken in daadwerkelijke deals en concrete vervolgacties. Dank je Wouter Truffino en Holland Metropole.”

De reactie van Daniel Mens, Head of Acquistaions bij ParkBee: “Geweldig om te ervaren dat zoveel MIPIM-bezoekers interesse hebben in ParkBee en het blijft niet bij praten! MIPIM is zeer waardevol, ook voor PropTech en erg goed georganiseerd.” Naast Daniel waren van ParkBee Scott Moran en Tom Buchmann aanwezig.

Holland ConTech & PropTech kijkt uit om ook volgend jaar weer samen te werken met Holland Metropole.

Meer over Chainels -> www.chainels.com

Meer over Octo -> www.octo.nu

Meer over Office App -> www.getofficeapp.com

Meer over ParkBee -> www.parkbee.com/nl