Hier vind je alle blogs op gebied van vastgoed en onze inspiratiesessies

Holland ConTech & PropTech en het ontstaan

Wouter Truffino heeft Holland ConTech & PropTech in de lente van 2015 geïntroduceerd in Nederland.

 

In de nacht van 23 op 24 mei werd ik wakker en dacht…. Op 22 mei had Holland FinTech bekend gemaakt, dat de drie grote banken member waren geworden.

Ik dacht: “Dat is gaaf! Grown-ups helpen met succesvol innoveren en nieuwe business creëren door nieuwe technologie toe te voegen. Dat is precies iets voor mij. Ik ben sinds mijn studententijd een verbinder en krijg er energie van om andere mensen te inspireren en er een gezamenlijk energieke tijd van te maken.”

Gelijk pakte ik mijn telefoon en ging naar Twitter om de juiste # te vinden voor de bouw en vastgoed wereld. #PropTech werd nog niet zoveel gebruikt, dus die kwam later. Maar #ConTech werd al wel veel gebruikt in Amerika en Engeland. Dat was de start.

Drie dagen later was de website af en had ik contact met Ger Baron – CTO gemeente Amsterdam en Neelie Kroes – startupambassadeur bij StartupDelta. Twee gave gesprekken in de eerste week, die mij zeker op weg hebben geholpen. Holland ConTech was ontstaan…

Mensen met elkaar verbinden en er samen een energieke tijd van maken, zodat de sector gaat vernieuwen en er beter van wordt. Dit is precies wat Holland ConTech & PropTech doet.

Doe je mee?

Je kan mij bereiken op 0628615727 of via wouter@contechproptech.nl

Holland ConTech & PropTech en het ontstaan