Hier vind je alle blogs op gebied van vastgoed en onze inspiratiesessies

Bruil organiseert de Meetup op een fantastische locatie

Wat een energie!

Donderdag 6 juli was Bruil de trotse host van een matchmaking meet-up van Holland ConTech. Met 125 mensen van 93 bedrijven die naar Ede zijn gekomen hebben we een persoonlijk record gebroken, nog nooit zijn er zoveel verschillende bedrijven naar een matchmaking meet-up geweest. Al deze bedrijven zijn naar Bruil gekomen voor een inspirerende bijeenkomst rondom het thema Robotics en 3D printing.

Van traditioneel naar innovatief

Jos Mulkens, directeur van Bruil Prefab, trapte de bijeenkomst af met een presentatie over innovatie binnen Bruil en wat deze innovatie het bedrijf gebracht heeft. Dat Bruil een grote verandering heeft doorgemaakt van traditioneel bouw bedrijf naar een innovatief bedrijf is ook benadrukt door de keynote spreker Gijs van Wulfen.

Managementboek van het jaar 2017

Gijs van Wulfen is de schrijver van het management boek 2017, het innovatiedoolhof. Eveneens heeft Gijs de VOORT methode bedacht welke hij ook doorgevoerd heeft bij Bruil. Gijs hield een zeer boeiende en inspirerende presentatie over hoe je kan vernieuwen en wanneer dit het beste moment is.

Duo pitch start-up & grown-up

Ook deze matchmaking meet-up waren er weer startups vanuit Holland ConTech & PropTech, die mochten pitchen voor alle aanwezigen. Echter deze keer hebben we het anders aangepakt. In plaats van 5 aparte pitches van 5 startups hebben er dit keer 2 duo pitches plaats gevonden. Dit waren ED controls samen met Heembouw en Studio RAP samen met Bruil. Tijdens deze pitches is duidelijk geworden hoeveel waarde het geeft voor beide partijen om een dergelijke samenwerking aan te gaan.

Fabriek stil gelegd

Al met al was het weer een geweldig geslaagd evenement die zeker een plekje verdiend in het rijtje van meest gedenkwaardige evenementen. En dit hebben we natuurlijk niet kunnen bereiken zonder Bruil die speciaal voor het evenement een deel van hun fabriek ter beschikking heeft gesteld wat zorgde voor een spetterend entree en een goed beeld van wat Bruil precies doet.

 

 

Bruil organiseert de Meetup op een fantastische locatie