Wie gaan er mee?

1. Sander Lijbers – Autodesk
2. Jill Nillson – Autodesk
3. Menno van der Horst – MVGM
4. Roland Daane – Hendriks Bouw en Ontwikkeling
5. Jos Mulkens – Bruil
6. Joost den Otter – Lomans
7. Sander Te Hoonte – Lokhorst
8. Wouter Truffino – Holland ConTech & PropTech

Wil je meer informatie over deze reis?

Bel dan met Wouter op 0628615727.

Van 8 t/m 13 april gaan we met maximaal 15 deelnemers op reis naar twee top 5 steden uit de wereld mbt innovatie en nieuwe technologie.

De kosten van de reis zijn 6.750 euro excl btw. De prijs is inclusief vliegtickets, vervoer in Boston/ New York, Boston walvis tour, events als bedrijfsbezoeken, hotelovernachtingen, ontbijt/lunch/diner en drinken tijdens eetmomenten. Exclusief drank en activiteiten buiten het programma.

Concept programma van de Boston & New York trip 8 – 13 april 2018

Reacties van deelnemers aan de Boston & New York reis 2017:

Menno de Jonge – BAM: “De startups zijn veel commerciëler dan ik in mijn hoofd had. Het is niet flierefluiten, ongestructureerd dingen doen. Het is commercieel en een redelijk volwassen manier van zaken doen.”

Robbert Lodder – CBRE : “Ik denk een waanzinnige gemêleerde groep, wat het alles bij elkaar een week maakte om niet te vergeten.”

Sven Brookhuis – SKEPP: “We zijn in Nederland te bescheiden met de uitvoering. We moeten inspiratie omzetten in transpiratie. Als je echt iets wilt bereiken dan is alleen een goed idee niet goed genoeg. Je moet ook echt aan bak.”

De video van dezelfde trip maar dan in 2017

Gedurende het jaar organiseren we meerdere inspiratiereizen

 • Connector.Connector.

  2018 8 - 13 April Boston & New York trip

  We gaan langs Autodesk Build Space, MIT, MetaProp NYC, Consulaat (meerdere ConTech en PropTech start-ups ontmoeten we tijdens deze trip)

 • Connector.Connector.

  2018 1 - 7 oktober New York Real Estate Tech Week

  Natuurlijk bezoeken we de MIPIM PropTech summit. Mogelijk met bezoek aan Boston met oa MIT Centre for Real Estate en Autodesk Build Space.

 • Connector.Connector.

  2018 november Autodesk University inclusief bezoek aan Silicon Valley (Las Vegas)

  Een week lang gaan we naar de oostkust van Amerika. De plek waar bedrijven als (GAFA) Google, Apple, Facebook en Amazon zijn ontstaan. We bezoeken in ieder geval het nieuwe hoofdkantoor van onze partner Apple in Cupertino.

Klik hier om je aan te melden voor de Boston & New York trip van 8 – 13 april