Matchmaking Meetup BPD

In Grown-ups, Start-ups & scale-ups by Wouter Truffino

Cijfers en reacties na afloop

Het event werd gewaardeerd met een 8,7. #TROTS
(laagste cijfer een 7, hoogste cijfer een aantal 10-en van niet-leden)

200 deelnemers, 5 boeken en 200 chocolade letters 🙂

Sander Lijbers – Autodesk: “WOW! Wat een super geslaagde (leuke!) en inspirerende middag.”

Adil Belhajey – gemeente Amsterdam: “Super inspirerende dag!”

Marco Hoekstra – Openr: “Ik kom bij aardig wat netwerken langs maar de flair, je enthousiasme en het netwerk wat je samen weet te brengen is indrukwekkend!”

Energieke en drukke Matchmaking Meetup bij BPD

Op 28 november 2017 vond er een energieke en inspirerende bijeenkomst plaats bij BPD Gebiedsontwikkeling in Hoevelaken. De ledenbijeenkomst werd afgetrapt door Erik van der Wal. Erik vertelde over de innovaties waar BPD op dit moment mee bezig is. Daarna was het de beurt aan Peter Clausman van de School of Mavericks. Peter verzorgde een meer dan geslaagde ingekorte Masterclass Disruptieve Mindset.

Na de ledenbijeenkomst (z’n 50 tot 60 deelnemers) was het de hoogste tijd om met elkaar te gaan netwerken. De grootste opkomst ooit met 200 deelnemers was een feit.

Nadat iedereen was welkom geheten door Frans Holleman (directeur BPD regio Noord-Oost & Midden) met een verhaal over BPD inclusief de drang naar innovatie, vertelde onze Wouter over de laatste ConTech en PropTech ontwikkelingen.

Met keynote spreker Joost Conijn en 5 pitches van onder andere Witteveen+Bos Fire Safety Engineering VR (winnaar van de interne Accelerator), ParkBee (winnaar Green Brick Award 2018), andSafety, Solar Green Point en Octo (winnaar Green Brick Award 2017) was het een dynamische middag.

Een zeer verrassende onderbreking van Sinterklaas, die 5 boeken en 200 chocolade letters kwam uitdelen aan de deelnemers, zorgde voor de nodige ontspanning en nieuwe energie in de zaal.

De foto’s zijn gemaakt door Laura Herman Fotografie. Kijk je mee?

Bedankt Regine Goossen, Erik van der Wal en Frans Holleman van BPD.

Aanmelden voor de volgende Matchmaking Meetup bij Cushman & Wakefield? Klik dan hier.