Boardroom bij AAFM over Watson, Blockchain en Virtual Reality

In Grown-ups by Wouter Truffino

Reacties na afloop:

Op 20 september heeft Wouter de boardroomsessie begeleid bij AAFM. Het is een super energieke middag geworden, waarbij de gehele board is meegenomen in ontwikkelingen over Watson (Artificial Intelligence), Blockchain en Virtual Reality.

Mix van start-ups en grown-ups

Deze keer is een mix geworden van diverse bedrijven die op de verschillende onderwerpen precies passen bij de huidige vraag van AAFM. You-Get (Desmin Dekker)heeft een vertelt over Watson technologie van IBM, zeer interessant. Start-up Crozzroads (Sally van Duinen) nam de aanwezige mee in een Virtuele Wereld en over hun vernieuwende aanpak die zijn oorsprong heeft gevonden in de gaming industrie.. Als laatste vertelde ABN AMRO (Frank Kerstens) zijn verhaal over blockchain; over de hoe en wat Torch doet.

Voorbereiding

Z’n boardroom sessie doe je niet zomaar even. Meestal vind er ruim een maand van te voren een overleg plaats. Tijdens dit gesprek worden een twee of drietal thema’s benoemd die van belang zijn voor de volgende stap van een bedrijf. Zodra de thema’s zijn vastgesteld, staan we altijd stil bij het niveau van de organisatie. Wouter gaat daarin in zijn database aan de slag om de juiste bedrijven te koppelen.

Reacties na afloop:

Nanny Vlemmix - AAFM

This is where the text for your Feature Box should go. It's best to keep it short and sweet.

“Wouter komt zijn belofte waar. Vandaag een zeer inspirerende boardroom sessie. Sprekers die passen bij onze huidige vragen. En nog mooier we hebben antwoorden gekregen op vragen waarvan we nog niet wisten dat we die hadden. Kijkje in Blockchain, Watson en Virtual & Augmented Reality.”

Bob Mols - AAFM

This is where the text for your Feature Box should go. It's best to keep it short and sweet.

“Super mooie middag met ook dank aan Wouter Truffino en Hans Dijkstra voor jullie bijdrage om de brug te bouwen tussen oud en nieuw, tussen start-up, grown-up en corporate, tussen dienstverleners en tech tijdens de boardroom sessie. En daarmee energie te geven aan de kansen die we met elkaar gaan oppakken! We zijn pas net begonnen!! Best is yet to come! ”