Onze agenda de komende maanden

Oktober 2017

3 t/m 6 okt EXPO REAL


Ik ben drie dagen lang aanwezig op de EXPO REAL. Je kan me regelmatig tegenkomen bij RE!N Innovatie waar 25 Europese start-ups + scale-ups zich presenteren. Ik ben op woensdag avond te gast bij de KPMG PropTech Night. Op donderdag avond diner ik bij Sociëteit Vastgoed. Op 1 en 7 november deel ik mijn opgedane kennis in B. Amsterdam voor een selecte groep van maximaal 8 deelnemers.


9 t/m 13 okt New York Real estate Tech Week


Tijdens deze week bezoek ik verschillende energieke events waaronder de PropTech MIPIM en het jaarlijkse IBREA event. Wil je weten welke toekomstige ontwikkelingen in hier heb gezien? Op 31 oktober en 6 november deel ik mijn opgedane kennis in B. Amsterdam voor een selecte groep van maximaal 8 deelnemers.


18 okt MIPIM UK


Op donderdag ben ik aanwezig bij de MIPIM UK. Samen met een aantal Nederlandse start-ups + scale-ups uit ons netwerk, die zich via ons hebben aangemeld voor The World Startup Competition. Op 1 en 7 november deel ik mijn opgedane kennis in B. Amsterdam voor een selecte groep van maximaal 8 deelnemers.


19 okt Mastermind Marketing + Sales


Deze mastermind sessie zijn GRATIS en speciaal voor onze start-up + scale-up leden. Tijdens een mastermind komen founders in een kleine groep bij elkaar (max 6). Deze mastermind gaat over marketing & sales.


20 okt ConTech PropTech Coffee


Elke maand organiseren bij een Coffee meetup, waarbij je kan kennis maken met ons ecosysteem van koplopers en innovators.

Klik hier om je aan te melden

November 2017

2 nov Keynote in Londen (PropertyWeek.com)


Ik ben gevraagd om een keynote te geven in Londen. Ik zal een keynote geven over:
– hoe technologie de vastgoedsector vernieuwd
– hoe voorkom je dat je op achterstand raakt
– welke technologie heeft nu impact en welke in de toekomst
– de 7 grote technologische stromen uitgelegd inclusief hun impact op vastgoed
– welke start-ups en scale-ups maken het verschil
– innovatie gaat over mensen en niet technologie
– wat werkt wel en wat werkt niet als jouw organisatie wil excelleren in innoveren
– een mega snelle manier om succesvol te innoveren en hoe deze werkt


6 nov Lessen New York Tech Week


Ik deel graag alles wat ik heb gezien tijdens de New York Tech Week in een klein gezelschap. Op 31 oktober tussen 16:00-17:00 zijn maximaal 8 deelnemers welkom in B. Amsterdam.
(€ 25 excl. btw)

Klik hier om je aan te melden

7 nov Lessen EXPO REAL + MIPIM UK


Ik deel graag alles wat ik heb gezien tijdens de EXPO REAL en de MIPIM UK inclusief mijn kennis over The World Startup Competition in een klein gezelschap. Op 1 november tussen 16:00-17:00 zijn maximaal 8 deelnemers welkom in B. Amsterdam.
(€ 25 excl. btw)

Klik hier om je aan te melden

23 nov Swiss PropTech visits Holland ConTech & PRopTech

Een aantal vooraanstaande leden uit het Swiss PropTech ecosysteem komen Nederland bezoeken. Op 23 november bezoeken we om 9:00 The Edge, om 11:00 B. Amsterdam, om 12:30 is er een PropTech Meetup in B. Amsterdam en om 15:00 is er een bezoek aan Schiphol Real Estate. Jij kan hierbij aanwezig zijn.
Tijdstip: 15:00-18:00
(leden gratis, niet leden gratis)

Klik hier om je aan te melden

28 nov Matchmaking Meetup bij BPD Hoevelaken


Wij organiseren samen met BPD een Matchmaking Meetup, waarbij maximaal 200 innovatoren en koplopers bij elkaar komen. Een energiek event met een inspirerende keynote, pitches van start-ups, matchmaking en muziek.
Tijdstip: 15:00-18:00 (EXCLUSIEVE LEDENBIJEENKOMST start om 13:30)
(leden gratis, niet leden éénmalig gratis)

Wanneer je zonder opgave van reden niet aanwezig bent op de bijeenkomst waarvoor je hebt aangemeld, is Holland ConTech & PropTech helaas genoodzaakt je een no-show declaratie te sturen in verband met de kosten die wij gemaakt hebben voor je reservering. De kosten die wij in rekening brengen zijn €50,00 excl. BTW. Je kunt kosteloos annuleren tot 48 uur voorafgaand aan het event.

Klik hier om je aan te melden

December2017

14 dec Real Estate Oudjaar-Congres, Startups & Grownups in de Vastgoedsector: PAST PRESENT & FUTURE (Samen met Sociëteit Vastgoed)


Locatie: Centraal Beheer Achmea Apeldoorn
Sprekers: Jan van Zuijlen, Director Investor relations Triuva en auteur van Strategische inzet van Vastgoed én een Mystery guest (CEO uit de vastgoedsector)
Aanwezig: Startende ondernemers en de gevestigde orde van ondernemers, investeerders, directie en hoger management
Sprekers: Uit het topsegment van de vastgoedbranche
Tijdstip: 13.00uur aanvang met lunch

Pitches:
Julian Doorten, Storage Share, CEO/Co-Founder
Sander Verseput, Chainels, Co-Founder
Bas Uyland, BetonBallon, Directeur
Heloise Dersjant, ParkBee, Marketeer
Gerrit ter Braake en Bob van Unnik – REDDSTONE – Introduceren OfficeShow

Klik hier om je aan te melden